Budinca de cartofi

budinca cu cartofi




Ingrediente:

1,5 kg cartofi curatati si taiati in 4
1/2 Kg branza rasa (telemea de vaca)
1 praf de cimbru
1 lingurita delikat de legume
6 oua



budinca de cartofi





Mod de preparare:

Cartofii curatati de coaja se taie in patru si se pun la fiert cu apa in care am presarat cibrul si delikat-ul.
Cand s-au fiert, se scot si se scurg si se lasa la racit.
Intre timp radem branza si o amestecam cu 5 oua.
Intr-un vas de iena uns cu putin ulei punem cartofii (raciti deja) iar pe deasupra adaugam amestecul de oua cu branza. Zgaltaim putin vasul sa patrunda amestecul bine printre cartofi. Ultima data batem cel de-al saselea ou si il punem deasupra. Bagam pentru 30 min la cuptor la 180 grade.







Pofta buna!

Comentarii