Ingrediente:
- 500 g fasole verde curatata de codite spalata si rupta in bucatele
- 2 cepe
- 1 foaie dafin
- 10 boabe piper
- 1 lingura de vegeta
- 250 g suc de rosii
- 10 linguri ulei
Mod de preparare:
Intr-o oala potrivita in care am adaugat uleiul, adaugam ceapa tocata marunt si o calim 2-3 minute, apoi adaugam fasolea, foaia de dafin, piperul si completam cu apa cat sa acopere fasolea si lasam la fiert. Dupa cca 30 min, daca s-a fiert fasolea, adaugam sucul de rosii si lingura de vegeta. Mai lasam la fiert pana dispare spuma de la sucul de rosii si a scazut putin, avem grija ca focul sa fie mic si sa mestecam din cand in cand sa nu se lipeasca.
Pentru cei carora le place - se serveste si cu mujdei se usturoi preparat cu apa.
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu