Ingrediente:
- 8 oua
- 8 linguri zahar
- 8 linguri faina
- 2 prafuri de sare
- 1 lingura de esenta de vanilie
- 150 g cirese fara samburi
- 1/2 plic praf de copt
- ulei pentru uns tava
- pesmet
Mod de preparare:
- facem pandispanul, din 8 albusuri mixate 3 minute cu 2 prafuri de sare, apoi adaugam zaharul si mixam pana se intareste ca pentru bezea, adaugam si esenta de vanilie.
- fara mixer, folosind o paleta de bucatarie sau o lingura de lemn, adaugam galbenusurile, apoi faina amestecata cu praful de copt totul dat printr-o sita, pentru a se amesteca bine faina cu praful de copt.
- faina se amesteca adaugand-o lingura cu lingura sa nu riscam sa faca cocoloase
- adaugam pandispanul
- adaugam si ciresele
- dam la cuptor la 180 g pentru 30-35 min, pana trece testul cu scobitoarea si se rumeneste
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu