Drob de pui


Ingrediente:

- 800 g carne tocata de pui
- 3 legaturi de ceapa verde
- 6 linguri ulei
- 2 legaturi marar
- 6 oua (compozitie)
- 3 oua fierte
- sare
- piper


Mod de preparare:

- intr-o oala se pune putin ulei (4 linguri) si se inabuseste carnea de pui
- intr-o alta tigaie se caleste cu 2 linguri de ulei ceapa pana se inmoaie


 - dupa ce se efectueaza cele 2 operatiuni, se adauga ceapa peste carne si cele 2 legaturi de marar taiate cat mai marunt si se lasa la racit
- apoi se adauga piper si sare dupa gust si cele 6 oua. Se amesteca bine compozitia

 - intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt se toana compozitia
- apoi adaugam prin impingere si acoperire cu compozitie cele trei oua fierte, pentru design, atunci cand va fi taiat drobul.


- se da la cuptor la 170 g pentru 1 ora.
- dupa ce se scoate din cuptor, se lasa la racit apoi se scoate cu tot cu hartie de copt pe un fund de lemn

Pofta buna!

Comentarii