Stevie la capac

stevie la capac
 Ingrediente:

- 1/2 kg stevie curatata (fara codite si nervuri)
- putin ulei
- 1 capatana de usturoi
- 1 lingura de pasta de tomate
- 5 linguri de apa
- sare
- piper

Mod de preparare:

Curatam stevia si o spalam bine. O scurgem de apa.
Intr-o tigaie turnam putin ulei (3-4 linguri), lasam la incins, apoi adaugam cate o mana de stevie si o presam cu furculita, punem capacul 1 minut, cat sa se inmoaie (nu trebuie sa se prajeasca), apoi o scoatem cu un spumoci intr-o strecuratoare, si tot asa pana terminam stevia.

- se lasa 10 min la scurs, sa nu iasa uleioasa, apoi,  intr-o cratita  adaugam toata cantitatea de stevie si cele 5 linguri de apa, cu capatana de usturoi curatata si zdrobita, 1 lingura de pasta de tomate si sare si piper dupa gust, se mai lasa 8-10 minute la fiert si e gata.
stevie la capac
 - se serveste cu paine sau mamaliguta si optional cu mujdei de usturoi cu iaurt (vezi reteta aici)
stevie la capac
Pofta buna!

Comentarii