Ingrediente:
- 250 g paste pene
- 1 kg de carne tocata de pui
- 4 linguri de ulei
- 7 oua
- marar
- 2 linguri de suc de rosii
- 2 cepe mari
- sare
- piper
Mod de preparare:
- se fierb pastele conform indicatiilor de pe pachet, si se spala cu apa rece si se strecoara
- intre timp intr-o cratita separata se caleste ceapa taiata cubulete in ulei apoi se adauga carnea de pui si se drege de sare si piper.
- se lasa compozitia la racit apoi se adauga 6 oua bine batute si se amesteca bine, apoi se adauga peste compozitie si penele si se omogenizeaza
- deasupra se toarna ca si bordura, oul ramas si se amesteca cu cele 2 linguri de suc de rosii si mararul taiat marunt
- se da la cuptor pentru 45-50 min la 180 g
- se serveste calda
Pofta buna!




Comentarii
Trimiteți un comentariu