Ingrediente:
- lipie libaneza
- pulpe de pui prajite in ulei apoi dezosate
- castraveti murati taiati rondele subtiri
- salata de varza rosie
- ceapa frecata cu sare
- mujdei de usturoi cu iaurt (vezi reteta aici)
- maioneaza acrisoara
- cartofi prajiti
- ketchup
- sare
- piper
Mod de preparare:
- se incalzeste putin lipia deasupra focului pentru a deveni elastica, se aseaza pe o farfurie intinsa si se incepe a se adauga ingredientele
- cartofi prajiti
- pui
- castraveti murati
- ceapa frecata cu sare
- salata de varza rosie
- maioneza
- mujdeiul de usturoi cu iaurt
- ketchup, sare si piper dupa gust
- impaturim saorma la baza
- si o rulam ca pe cornet
- se serveste imediat pana nu se raceste
Pofta buna!
- lipie libaneza
- pulpe de pui prajite in ulei apoi dezosate
- castraveti murati taiati rondele subtiri
- salata de varza rosie
- ceapa frecata cu sare
- mujdei de usturoi cu iaurt (vezi reteta aici)
- maioneaza acrisoara
- cartofi prajiti
- ketchup
- sare
- piper
Mod de preparare:
- se incalzeste putin lipia deasupra focului pentru a deveni elastica, se aseaza pe o farfurie intinsa si se incepe a se adauga ingredientele
- cartofi prajiti
- pui
- castraveti murati
- ceapa frecata cu sare
- salata de varza rosie
- maioneza
- mujdeiul de usturoi cu iaurt
- ketchup, sare si piper dupa gust
- impaturim saorma la baza
- si o rulam ca pe cornet
- se serveste imediat pana nu se raceste
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu