Ingrediente:
- 6 fire de praz
- 100 g masline kalamata
- 5 lingui ulei
- 3 linguri de pasta de tomate
- piper
- sare
- 1 foaie de dafin
Mod de preparare:
- curatam prazul, il spalam intr-o sita si-l taiem, il punem la calit in ulei pentru 2-3 minute.
- apoi adaugam apa cat sa-l acopere, sare, piper si foaia de dafin, lasam la fiert pana se inmoaie prazul
- adaugam cele 3 linguri de pasta de tomate dizolvata in jumatate de cana de apa si maslinele, mai lasam cca 15 min la fiert
Pofta buna!
- 6 fire de praz
- 100 g masline kalamata
- 5 lingui ulei
- 3 linguri de pasta de tomate
- piper
- sare
- 1 foaie de dafin
Mod de preparare:
- curatam prazul, il spalam intr-o sita si-l taiem, il punem la calit in ulei pentru 2-3 minute.
- apoi adaugam apa cat sa-l acopere, sare, piper si foaia de dafin, lasam la fiert pana se inmoaie prazul
- adaugam cele 3 linguri de pasta de tomate dizolvata in jumatate de cana de apa si maslinele, mai lasam cca 15 min la fiert
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu