Ingrediente:
- o foaie de aluat foietaj din comert
- 6 ciuperci champion
- 2 linguri de sos de usturoi (vezi reteta aici)
- 1 galbenus de ou
- sare
- piper
Mod de preparare:
- taiem ciupercile cubulete, apoi adaugam cele 2 linguri de pasta de usturoi si le mestecam bine, sare si piper dupa gust.
- impartim foaia de aluat in 6 parti egale
- umplem placintele cu cate o lingura de compozitie
- le asezam pe foaie de copt (eu am ramas faara foaie pentru jumatate de tava si am pus o foaie A4 unsa bine cu ulei)
- le presam pe margini cu o furculita data prin faina
- se ung cu galbenus de ou, iar pe cele care sunt acoperite total le intepac cu furculita
- le dam la cuptorul preincalzit la 200 g pentru 15-20 min
- se servesc calde
Pofta buna!
- o foaie de aluat foietaj din comert
- 6 ciuperci champion
- 2 linguri de sos de usturoi (vezi reteta aici)
- 1 galbenus de ou
- sare
- piper
Mod de preparare:
- taiem ciupercile cubulete, apoi adaugam cele 2 linguri de pasta de usturoi si le mestecam bine, sare si piper dupa gust.
- impartim foaia de aluat in 6 parti egale
- umplem placintele cu cate o lingura de compozitie
- le asezam pe foaie de copt (eu am ramas faara foaie pentru jumatate de tava si am pus o foaie A4 unsa bine cu ulei)
- le presam pe margini cu o furculita data prin faina
- se ung cu galbenus de ou, iar pe cele care sunt acoperite total le intepac cu furculita
- le dam la cuptorul preincalzit la 200 g pentru 15-20 min
- se servesc calde
Pofta buna!







Comentarii
Trimiteți un comentariu