Pizza cu blat subtire

 Aluat blat pizza:

- 10 linguri de faina
- 1 ou
- 1/2 lingurita de sare
- 1 plic de drojdie Dr Oetker
- 2 linguri de ulei
- 10 linguri de lapte si apa calduta cat cuprinde

Mod de preparare:

Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul, apoi se framanta si se intinde o foaie cat tava de la aragaz. Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina, apoi se pune aluatul in tava si se mai lasa la dospit 15 min.
Se pune incarcatura - se unge cu sos de rosii, un stat de branza rasa, 10 felii de caizer taiate julien, un carnat cabanos, ciuperci champion calite in ulei, inca un strat de branza rasa, ceapa vede si cepa uscata, rosii decojite din bulion.


 - se baga la cuptor 25-30 de min, iar cand coca se desprinde de pe marginile tavii, pizza este gata
- se scoate de la cuptor, se acopera tava cu un prosop pentru 10 min, si se serveste imediat.




Pofta buna!

Comentarii