Fasole cu carnati


Ingredinete:

- 1/2 kg de fasole
- 2 cepe mari
- ulei 6 linguri
- 4 carnati de casa
- 2 linguri de pasta de tomate
- 2 lingurite cimbru
- 2 foi de dafin
- sare
- piper

Mod de preparare:

Puneti fasolea la inmuiat in apa de cu seara.
A doua zi de dimineata o clatiti, umpleti cu apa si o puneti la fiert, prima apa dupa ce a dat in clocot o aruncati si umpleti iar cu apa adaugati cele 2 foi de dafin si cimbrul.
Dupa ce s-a fiert fasolea - intr-o oala caliti 3 minute ceapa taiata marunt in ulei apoi adaugati fasolea si completati cu zeama de la fasole.


- mai lasati 10 minute la fiert, apoi adugati pasta de tomate, sarea si piperul dupa gust.
- adaugati carnatii proaspeti prajiti taiati felii si mai fierbeti 15 minute.


 - serviti cu salata de ceapa

Pofta buna!

Comentarii