Ingrediente:
- 1/2 kg fasole fiarta bine si scursa de zeama
- 2 capatani de usturoi
- 6 linguri de ulei
- sare
- 2 cepe
- 2 linguri de pasta de tomate
Mod de preparare:
- dam fasolea si usturoiul prin masina de tocat
- amestecam cu mixerul 5 - 7 min. si adaugam treptat 4 linguri de ulei si sarea, trebuie sa iasa ca o pasta
- intr-o tigaie calim in 2 linguri de ulei ceapa taiata marunt pana se inmoaie, adaugam si cele 2 linguri de pasta de tomate si mai lasam 5-10 min la foc mic pana se incorporeaza. Adaugam peste fasolea batuta continutul din tigaie si nivelam
Pofta buna!
- 1/2 kg fasole fiarta bine si scursa de zeama
- 2 capatani de usturoi
- 6 linguri de ulei
- sare
- 2 cepe
- 2 linguri de pasta de tomate
Mod de preparare:
- dam fasolea si usturoiul prin masina de tocat
- amestecam cu mixerul 5 - 7 min. si adaugam treptat 4 linguri de ulei si sarea, trebuie sa iasa ca o pasta
- intr-o tigaie calim in 2 linguri de ulei ceapa taiata marunt pana se inmoaie, adaugam si cele 2 linguri de pasta de tomate si mai lasam 5-10 min la foc mic pana se incorporeaza. Adaugam peste fasolea batuta continutul din tigaie si nivelam
Pofta buna!


Comentarii
Trimiteți un comentariu