Ingrediente:
- 1 kg de carne de porc slaba taiata bucati
- 4 cepe medii
- 3 iaurturi 140 g
- 100 g unt
- 1 lingura de pasta de tomate
- 1 lingura de usturoi zdrobit
- 1 plic de condimente Curry
Mod de preparare:
- intr-o tigaie punem la calit ceapa si usturoiul in unt
- lasam la calit pana se inmoaie ceapa
- adaugam iaurtul, lingura de pasta de tomate si 2 lingurite de curry
- pregatim carnea, o spalam si o scurgem de apa
- adaugam sosul peste carne si dam 1 ora la rece pentru a se intrepatrunde aromele
- se scoate de la frigider se pune pe foc si adaugam pe rand mestecand continuu 2 cani de apa, se mai adauga si restul de curry din plic si se lasa la fiert pana se fierbe carnea.
- se serveste cu orez simplu sau cu zarzavat si cu putin ardei boia
- 1 kg de carne de porc slaba taiata bucati
- 4 cepe medii
- 3 iaurturi 140 g
- 100 g unt
- 1 lingura de pasta de tomate
- 1 lingura de usturoi zdrobit
- 1 plic de condimente Curry
Mod de preparare:
- intr-o tigaie punem la calit ceapa si usturoiul in unt
- adaugam iaurtul, lingura de pasta de tomate si 2 lingurite de curry
- omogenizam si mai lasam la fiert 5 min
- pregatim carnea, o spalam si o scurgem de apa
- adaugam sosul peste carne si dam 1 ora la rece pentru a se intrepatrunde aromele
- se scoate de la frigider se pune pe foc si adaugam pe rand mestecand continuu 2 cani de apa, se mai adauga si restul de curry din plic si se lasa la fiert pana se fierbe carnea.
- se serveste cu orez simplu sau cu zarzavat si cu putin ardei boia
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu