Se prepara chiftelele din soia, 3 pungi de snitele de soia fierte in prealabil in apa cu putina vegeta si o frunza de dafin. Dupa fierbere se scurg si se dau prin masina de tocat si se fac chiftelele la fel ca si cele din carne. Se prajesc in baie de ulei si se scot pe un platou.
Se desface un cub de supa de vita sau de care doriti sa adaugati, daca tineti post puteti adauga un cub de supa de legume.
Intr-o tigaie nonaderenta se pune putin ulei cat sa acopere fundul tigaii si se adauga cubul de supa dizolvat in apa. (se pune 100 ml de apa) si se mai adauga o jumatate de cana de lapte si o lingura de smantana plus condimente, cate un praf din fiecare in functie de preferinte: ienibahar, nucsoara, piper
Se aseaza chiftelele pe un platou in forma de piramida si se toarna sosul peste ele, se servesc folosind scobitori decorative.
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu