Ingrediente:
- 2 kg rosii decojite
- 2 cepe mari
- 3 capatani de usturoi
- 2 ardei capia mari
- 2 gogosari
- delikat sau baza pt mancaruri
- ulei
- patrunjel
- un ardei iute proaspat pentru decor
- intr-o oala medie se pune o cescuta de ulei (7-8 linguri) si se adauga ceapa taiata marunt, se lasa 2 minute la foc mediu
- in continuare se adauga ardeiul si gogosarul taiati marunt
- trebuie mestecat din cand in cand si aveti grija ca focul sa nu fie prea puternic, altfel scade prea mult (mai adaugati un pahar cu apa daca se intampla)
- ultima data se adauga cele 3 capatani de usturoi curatat si taiat pe lungime - se mai fierbe 20 min
- la sfarsit se opreste focul si se adauga jumatate de legatura de patrunjel proaspat maruntit
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu