Ingrediente:
pandispan
- 6 oua
- 6 linguri de zahar
- un praf sare
- 6 linguri de faina cernuta
- 2 mere medii decojite si taiate cubulete
- 1 lingura esenta de vanilie
Topping:
- 2 mere fara samburi, taiate felii subtiri
- 2 plicuri de budinca de vanilie Dr. Oetker gata in 3 min facuta cu 600 ml lapte (nu 800 cum scrie pe plic - 400 pt fiecare), sa iasa mai vartoasa
- 1 lingura crema de ciocolata
Mod de preparare:
- facem pandispanul, batem cele 6 albusuri cu mixerul cu un praf de sare, zaharul si vanilia pana se face de consistenta unei bezele, apoi cu o lingura de lemn adaugam galbenusurile si faina.
- turnam compozitia intr-o forma de tarta unsa si tapetata cu faina si adaugam merele cubulete
- dam la cuptor 25 min la 180 g pana se rumeneste
- lasam sa se raceasca pandispanul cu mere
- adaugam budinca si o nivelam
- adaugam merele felii
- si crema de ciocolata
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu