Prajitura cu piersici


Ingrediente:

- 5 oua
- 5 linguri de zahar
- 5 linguri de ulei
- 1 plic de zahar vanilat
- 1 sticluta esenta de vanilie
- 5 linguri de faina cernuta
- 2 prafuri de sare
- o cutie de compot de piersici
- zahar pudra pentru decor

Mod de preparare:

- scoatem piersicile din compot si le lasam la scurs
- se bat spuma cele 5 albusuri cu 2 prafuri de sare, apoi se incorporeaza zaharul si zaharul vanilat, pana devine ca si compozitia de bezea, apoi se adauga esenta de vanilie si uleiul.
- cu o lingura se incorporeaza galbenusurile si apoi faina cernuta
- se toarna compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina
- se aseaza piersicile in compozitie
- se da la cuptorul preincalzit pentru 30 - 35 min la 180 g



- se lasa la racit si la servire se presara zahar pudra


Pofta buna!

Comentarii