Ingrediente:
- malai
- apa
- branza de burduf
Mod de preparare:
- eu am folosit branza de burduf autentica in membrana naturala
- se face o mamaliga mai vartoasa din 1/2 kg de malai
- apoi se adauga intr-un vas termorezistent un rand de mamaliga, un rand de branza de burduf si iar un rand de mamaliga
- se da la cuptor pana incepe sa se rumeneasca cam 15- 20 min la foc mediu
- se serveste cald simplu sau cu smantana
Pofta buna!
- malai
- apa
- branza de burduf
Mod de preparare:
- eu am folosit branza de burduf autentica in membrana naturala
- se face o mamaliga mai vartoasa din 1/2 kg de malai
- apoi se adauga intr-un vas termorezistent un rand de mamaliga, un rand de branza de burduf si iar un rand de mamaliga
- se serveste cald simplu sau cu smantana
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu