Ingrediente
6 rosii
6 felii paine
9 felii branza grasa de oaie
4 linguri ulei de masline
2 linguri pesmet
2 iaurturi de 140g
3 oua
1 lingurita cimbru
sare
piper
Mod de preparare:
- taiem rosiile felii mai groase
- feliile de paine le taiem in 2
- branza o taiem tot felii mai groase cat sa se incadreze in sandvis
Intr-un vas iena (tava sau ce aveti) pe care-l ungem cu ulei de masline si il tapetam cu pesmet, asezam feliile de paine, branza si rosiile intercalate, deasupra stropim fiecare rand cu ulei de masline si presaram cimbrul.
Separat, intr-un castron, amestecam iaurtul cu ouale sarea si piperul, apoi turnam peste sandvisuri,
Se baga la cuptor la 180-190 gr, pentru 35-40 min.
Se servesc cu smantana sau simple, de preferinta calde
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu