Ingrediente
- 450 g faina
- 315 g apa calduta
- 9 g drojdie granulata
- 5 g sare
Mod de preparare:
- se amesteca apa calda cu drojdia si se lasa 5 minute
- se adauga faina si se mesteca
- pe masa de lucru, presaram faina si framantam coca pana devine uniforma si nelipicioasa
- se lasa 30 min acoperita cu un prosop la dospit pana isi dubleaza volumul
- se framanta iar pentru a se scoate aerul
- cu un cutit se taie in 6 portii egale
- se intind cat mai rotund si se mai lasa la dospit 45 min
- sfat - luatile cu o paleta cand le bagati in tava de la cuptor sa nu le incretiti ca nu se mai umfla
- se fac in 9-10 minute, trebuie sa fie umflate pentru a putea fii umplute ulterior
- se incarca cu salata verde, carne de pui, cascaval ras, branza rasa, ceapa, rosii, masline, castraveti...si ce mai vreti voi:))
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu