Cococi umplut

cococi umplut




Ingrediente

- 450 g faina
- 315 g apa calduta
- 9 g drojdie granulata
- 5 g sare




Mod de preparare:

- se amesteca apa calda cu drojdia si se lasa 5 minute

cococi umplut

- se adauga faina si se mesteca
cococi umplut

- pe masa de lucru, presaram faina si framantam coca pana devine uniforma si nelipicioasa

cococi umplut

- se lasa 30 min acoperita cu un prosop la dospit pana isi dubleaza volumul
cococi umplut

- se framanta iar pentru a se scoate aerul

cococi umplut


- cu un cutit se taie in 6 portii egale

cococi umplut

cococi umplut

- se intind cat mai rotund si se mai lasa la dospit 45 min

cococi umplut

 - se incinge cuptorul in prealabil la 215 g si se pun la copt pe tava de aragaz intoarsa invers
 - sfat - luatile cu o paleta cand le bagati in tava de la cuptor sa nu le incretiti ca nu se mai umfla

cococi umplut

- se fac in 9-10 minute, trebuie sa fie umflate pentru a putea fii umplute ulterior
- se incarca cu salata verde, carne de pui, cascaval ras, branza rasa, ceapa, rosii, masline, castraveti...si ce mai vreti voi:))


cococi umplut

cococi umplut

cococi umplut


Pofta buna!

Comentarii