Prajitura Picasso




Ingrediente:

- 5 oua
- 1 praf sare
- 3 linguri de zahar tos
- 2 linguri de zahar pudra cu aroma de vanilie
- 3 lingurite de glazura de ciocolata (vezi reteta aici)
- 5 linguri de faina
- 1 lingura pesmet




Mod de preparare:

- se face ca la pandispan - amestecam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul tos si cel pudra, apoi cu o paleta sau lingura de lemn adaugam galbenusurile si faina cernuta
- intr-o tava de prajituri unsa cu ulei si tapetata cu pesmet, adaugam 90 % din compozitie, 10 % o amestecam cu 2 lingurite de glazura de ciocolata, iar pe deasupra se adauga si cea de-a treia lingurita

 - se coace la cuptor la 180 g pentru 25-30 de min. (glazura nu se coace ci ramane ca si ciocolata imbibata in pandispan)


 - se pudreaza cu zahar

Pofta buna!

Comentarii