Chec marmorat


Ingrediente

- 7 oua
- 5 linguri de zahar
- 2 plicuri zahar vanilat
- 7 linguri de faina
- 7 linguri ulei
- 1/2 plic praf de copt
- 1 varf de lingurita de sare
- 2 linguri cacao
- zahar pudra




Mod de preparare

Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana se topeste, apoi uleiul si galbenusurileplus sarea, se mixeaza bine iar la sfarsit se adauga faina amestecata cu praful de copt, faina se incorporeaza cu o lingura de lemn si se mesteca bine. Se pregateste tigaia dry cooker, se unge cu ulei si se pudreaza cu faina si se adauga aproape toata compozitia. Ultimele 2-3 linguri de compozitie se amesteca cu 2 linguri de acacao. Se marmoreaza checul si se baga la cuptorul preincalzit pentru 35-40 de min la 150 g.


- se incearca cu o scobitoare daca este copt, apoi se lasa sa se raceasca in dry cooker 15 min. Nu-l scoateti cald, exista riscul sa se rupa. Asezati-l pe o farfurie si pudrati-l cu zahar.

Pofta buna!

Comentarii

  1. Bună ziua! Acum fac prajitura Dumnevoastra, :) problema e ca am pus numai 5 oua mari de casa sper ca nu am stricat-o. E la cuptor...am ceva emotii... sper ca va iesi buna

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu